Hvem

REKOMMANDERET består af Søren og Marianne.

Marianne er uddannet arkitekt fra arkitektskolerne i Aarhus og København. Søren har en bachelorgrad i sociologi fra Lunds Universitet og en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde Universitet (RUC).

Tilsammen har de både sociologiske, kommunikative, arkitektoniske og grafiske kompetencer – en faglig kombination, der har stor værdi for alle de strategiske byudviklings- og byggeprojekter, de er en del af.

Rekommanderet har eksisteret siden 2005 og har efterhånden en stor projektportefølje. Deres viden og læring fra de mange forskellige projekter beriger ethvert nyt projekt.

»Vi to er Rekommanderet. Vi er ikke bare kransekagefigurer. Vi kommer med os selv og al den erfaring, vi har fra selv at have haft fingrene i gryden hver gang. Det er ud fra denne erfaring og vores tværfaglige forståelse og intuition, at vi er så hurtige til at danne os et overblik og sætte i gang. Vores arbejde er professionelt, målsøgende og menneskeligt.«

Udover det professionelle partnerskab er Søren og Marianne gift og bor i Dragør med deres tre drenge Laurits, Volmer og Gorm.