Marianne Houen Schmidt

arkitekt

MARIANNE er særligt kendt for at danne solide og tillidsfulde relationer med ofte meget forskelligartede interessenter – både internt og eksternt i projekterne. Hun har en særlig evne til at lytte og til at omsætte, anskueliggøre og formidle de idéer, der vokser frem af processen, på en kreativ måde.

Som arkitekt har hun en faglig indsigt i både byudvikling og byggeri, men har samtidig en nysgerrig og ydmyg tilgang til hvert nyt projekt, som bliver værdsat. Hun kommer ikke med færdige løsninger fra start, men afdækker først muligheder og potentialer og sørger for, at alle aktører bliver hørt.

Marianne beskrives som respektfuld, imødekommende, professionel, positiv og nysgerrig. Hun har et stærkt drive, og det falder hende helt naturligt at ville gøre en forskel og få ting til at ske.

 

Det siger kunder og samarbejdspartnere om Marianne:

»Marianne er rigtigt god til at få den der fællesskabsfølelse frem i projektdeltagerne. Og ved en positiv tilgang at kunne flytte mennesker, som, når man starter ud, har hvert sit faste blik på, hvordan verden hænger sammen.«
// Grith Mortensen, formand for “Mols i Udvikling”

»Hun er god til ikke at insistere på nogle løsninger, men have en utrolig nysgerrighed og arbejde sig ind i et kvarter. Det er tit en udfordring for mange arkitekter, at de synes, de skal lave en løsning.«
// Siv Raun Andersen, projektchef for Områdefornyelsen Kulbanekvarteret

»Marianne optræder utroligt fagligt dygtig – meget konkret og løsningsorienteret. Hun er god til at håndtere den kompleksitet, der er her på Rigshospitalet med rigtigt mange interessenter og dagsordener, og hun er god til at sætte sig ind i kundens behov.«
// Anne-Mette Bang Termansen, projektchef på Børneriget på Rigshospitalet

»Hun har en fantastisk god og respektfuld tilgang til andre mennesker, og hun har et godt overblik. Du kan se i selve produktet, at det er gennemtænkt, men det andet er, at klinikerne er trygge. Jeg var jo lykkelig for Marianne. Hun har løftet niveauet, vi opererer på. «
// Morten Christiansson, Centerdirektør i Servicecentret på Rigshospitalet

 

CV

Marianne Houen Schmidt – CV (PDF)