Vil du være Green Urban Transformer?

Efteruddannelsen ved Arkitektskolen Aarhus udbyder for 3. gang et intensivt efteruddannelsesforløb i bæredygtig byudvikling (GUTS), som præsenterer den nyeste forskningsbaserede viden, og kobler den med praksis i form af cases, både kommunale og private – nationale og internationale.

Hør bl.a. Ulf Ranhagen (S), Herbert Girardet (UK) og Marco Vermeulen (NL) samt en række fremtrædende danske forskere og praktikere tale om social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed inden for den nyeste byudvikling. Jeg er i år på banen som oplægsholder i sidstnævnte kategori, hvor jeg skal sætte en diskussion blandt deltagerne i gang med udgangspunkt i de syv bylivsprojekter i Sundholmskvarteret.

Kurset afholdes i København over 5 onsdage fra den 4. maj til og med den 1. juni 2011 og er ECTS berettiget. Find programmet for kurset og tilmeld dig.

Og så en hilsen fra Arkitektskolen vedrørende rabat: “Vi kan desuden oplyse dig om, at vi p.t. kører en lille kampagne, hvor vi tilbyder dig 10% i rabat på kurset, såfremt du skaffer en deltager yderligere. Skaffer du 2 kursister får du 20 % og så fremdeles. Kursisten du skaffer, skal blot anføre dit navn under “hvor har du hørt om kurset” i tilmeldingsskemaet”.

Nedenfor et lille banner, hvor jeg som tidligere deltager fortæller, hvad jeg fik med fra kurset. Det kan du også læse meget mere om i denne artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *