Bæredygtig byudvikling på flere planer

Under ovennævnte overskrift bringer Arkitektskolen Aarhus med mig og arkitekt MAA Katrina Wiberg fra Møller & Grønborg, der ligesom jeg var deltager på Green Urban TransformerS i efteråret 2010. I artiklen forklarer vi, hvad vi fik ud af at deltage.

Her et par udklip fra artiklen:

”Først og fremmest har jeg fået konkret indsigt i, hvordan jeg med min faglige baggrund kan bidrage til arbejdet med bæredygtig byudvikling.
Det er et meget komplekst område, hvor der er behov for at arbejde tværfagligt. Her har kurset givet mig værdifuld indsigt i, hvordan de traditionelle fagligheder som planlæggere, ingeniører, arkitekter og landskabsarkitekter arbejder med emnet. På den måde står det nu endnu klarere for mig, hvor og hvordan jeg som sociolog og kommunikationsrådgiver har en rolle at spille, når byudviklingen skal være bæredygtig i begrebets bredeste forstand,” forklarer Søren Houen Schmidt, der er sociolog og indehaver af firmaet Rekommanderet.

Og mere ros fra min side:

”Jeg mener, at kurset er relevant for alle, der arbejder med byplanlægning. Man får aflivet myten om generelle bæredygtige løsninger, som man bare kan hive ned fra hylden. I stedet bliver man inspireret til at handle. Så er man er på udkig efter inspiration, der hurtigt kan omsættes i handling, er GUTS det helt rigtige”.

Læs hele artiklen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *