På stedet

Det var ikke kun på Sundholmsvej, Den lille forbindelse og Brigadevej, at vi i tirsdags tog opstilling på stedet, for at få givtige input til vores arbejde med at udvikle de syv projekter i Sundholmskvarteret. Også ved VIBO-grunden, hvor Sundholmsforbindelsen passerer, var vi mødt op for at komme i direkte dialog med borgerne.

Det gav rigtigt mange gode input og i forhold til det første møde om de samme to projekter, havde vi denne valgt at fokusere på områdets udfordringer og på borgernes ønsker om fremtidige aktiviteter. Og for at det ikke skulle blive ved snak det hele, havde vi taget en kridtmaskine med, så borgerne selv kunne være med til at tegne fremtidens muligheder op.

Det var der blandt andet en gruppe piger, der benyttede sig af. Og mens der blev tegnet, blev der også fortalt en masse – om hvordan pladsen skulle indrettes, så den gav plads til flere sideløbende aktiviteter, at der skulle være en vandpost, så man ikke skulle løbe hjem for at hente vand, når man var tørstig etc. Rigtig gode input at få, når man sådan er på plads – på stedet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *