Så du røgen?

Hvilken uge; påskeferien var ikke længe om at komme i glemmebogen…

Fokus på planlægning af Byggeriets Højskole i regi af Netværket Ledelse i byggeriet, hvor min rundringning til deltagerne både har medført gode og væsentlige input til indholdet, men også givet mig et indblik i, at deltagerne glæder sig helt vildt!

Har også afholdt møde med VIBO om nye metoder til beboerinddragelsen. Samme emne var grundlaget for det interview et par studerende fra RUC lavede med mig torsdag; nu skriver de sikkert på livet løs inden de skal aflevere opgave i midten af maj. Der er også blevet til opstartsmøde i et nyt klimanetværk, med virkeligt kvalificerede og engagerede mennesker – et netværk, jeg glæder mig til at bidrage til. Udvikling af en ny video om Sydhavn Skole for JJW ARKITEKTER er også begyndt – byggepladsen skal nemlig snart til at summe. Derudover også planlægningen af den videre proces i Sundholmskvarteret, hvor vi i ugen op til påske arbejdede på højtryk for at nå i mål med helhedsplanen og dispositionsforslaget.

Ugen har også budt på et par anmodninger til to spændende projekter i de københavnske forstæder – projekter, der kan bidrage til at åbne op for samarbejdsfronter med SLA, Adept, Atikins, ACT, Link Arkitekter, Peter Breet og Christensen & Co. Arkitekter.

Og ugen slutter med at jeg skal tage imod firmaets nye frontfigur – en herlig og hurtig Bullitt cykel, der skal tage over efter det grønne lyn, der ikke er optimeret til de lange cykelture rundt om lufthavnen fra Dragør til København.

I næste uge står den på kursus i Netværksledelse hos WOGN, et heldagsarrangement i Albertslund med Realdania og lidt møder og reception hos Hvid Hverdag. Ikke mærkeligt, at det ryger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *