Nyhed: Trekroner kalder

Jeg vil lige dele en nyhed med jer: Fra september 2011 og et år frem er jeg blevet hyret til at stå i spidsen for et spændende udviklingsprojekt i Trekroner.

Projekt Trekroner Campus
Roskilde Kommune, Universitets- og Bygningsstyrelsen (UBST), University College Sjælland og RUC er gået sammen om at skabe en helhedsorienteret udvikling af Trekroner – både campus og bydel. De har for et år hyret mig som projektchef. Det er opstarten af et mere langsigtet projekt, der bliver min mest centrale opgave det kommende år. Jeg skal nemlig lave et slags prejekt, hvor muligheder, visioner, ønsker, interesser og idéer fanges ind, skabes og kombineres til et muligt fremtidigt projekt, som ingen endnu kender omfanget af.

Jeg modtager gerne idéer og input til, hvordan en sådan opgave kan løses. Og har du ligefrem en “aktie” i Trekroner, VIL jeg høre fra dig!

Fra nu til august 2012
Lige nu har jeg desuden en række opgaver som jeg færdiggør over det næste stykke tid; fx film om Sydhavn Skole og nye kommunikationsklæder til JJW ARKITEKTER, et projektforslag i Sundholmskvarteret og gennemførelse af Svajerløbet 2011 (DM for ladcykler), der afvikles 17. september. Sidst men ikke mindst skal jeg sammen med GHB Landskabsarkitekter, ACT og Sloth Møller udarbejde det bedste konkurrenceforslag til SMK Museumshaven.

Alt dette betyder, at jeg det kommende år får travlt, og at jeg derfor må takke nej til en del opgaver og samarbejder. Men det kan jo være, at jeg vil kunne overtales til at lave noget spændende, hvis det ikke er for tidskrævende. Der vil også fortsat være gang i denne blog, hvor jeg måske i højere grad end før vil bidrage med idéer og inspiration. Blandt andet fra aktiviteterne i Netværket Ledelse i byggeriet, hvor jeg fremover vil være faglig tovholder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *